Pályázat/ Garancia

Cégünk részt vesz a Széchenyi Terv Plusz pályázaton, melynek célja munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása.


Kedvezményezett neve: a Polilux Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Képzés neve és célja: GINOP_PLUSZ-3.2.1-21 A munkavállalók és vállalatok
alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

Szerződött támogatás összege: 4.270.000,-FT.

Képzések részletes bemutatása:


Konfliktuskezelés 20 óra : Konfliktuskezelés programmodul célja, hogy a résztvevők képesek legyenek felismerni konfliktuskezelés módját és tudják a konfliktusokat a tanultaknak megfelelően alkalmazni, a gyakorlatok feldolgozásával az ”itt és most” –ból az „ott és akkor” -ra fordítani.


Teljesítménymenedzsment 16 óra: A programmodul célja, hogy a képzésben résztvevők képesek legyenek értelmezni a munkatársi beszélgetés célját és fontosságát. Megismerjék az értékelés folyamatát és az előkészületi funkciókat.


Táblázatkezelés alapok haladóknak 32 óra : Legyen képes egy táblázatkezelő program haladó szintű használatára: táblázat kialakításához és formázásához szükséges műveletek végrehajtása, matematikai képletek és függvények használata, diagramok készítése, pénzügyi műveletek végrehajtása.


Asszertív kommunikáció 20 óra : A résztvevők képesek legyenek felismerni a személyiségüket, valamint mások személyét és ennek megfelelően tudjanak hatékonyan, asszertíven kommunikálni velük. Megismerik a résztvevők a kommunikáció csapdáit, illetve hogyan tudják ezt elkerülni.


A Csapatépítés 20 óra : A résztvevők képesek legyenek megismerni önmagukat és csapattársukat. Hatékonyan tudjanak egymással kommunikálni és a felmerülő problémáikat kezelni. Tapasztalják meg a csapatmunka, együttműködés, összhang, csoportszerepek fontosságát.


Képzések befejezési dátuma : 2023. október 06.

Pályázatok

 • A kedvezményezett neve: Polilux Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
 • A projekt címe: „Alumínium profil- és lemezmegmunkálás fejlesztése a Polilux Kft-nél”
 • A szerződött támogatás összege: 15 996 445 Ft
 • A támogatás mértéke: 50%
 • A projekt tartalmának bemutatása:

Az adaptív technológiai innovációs tevékenységet biztosító projektünk olyan eszközök beszerzését célozza meg, amelyek révén vállalkozásunknál új szolgáltatás, eljárás jön létre. Az építőiparban az alumínium nyílászáró gyártó cégek egyre szélesebb körben kívánják alkalmazni a különféle alumíniumból készült külső homlokzati, valamint beltéri burkolatelemeket. Ezeknek az újonnan fellépő igényeknek megfelelően szükséges az egyre bonyolultabb technológiai kivitelezés a gyártás folyamán is. A cégünk által beszerezni kívánt profilívesítő géppel ezeknek a megnövekedett igényeknek megfelelően a bonyolultabb, és magasabb színvonalú egyedi gyártást tudjuk biztosítani. A nagyteljesítményű lemezolló beszerzésével a 4 mm-es helyett képesek vagyunk 6 mm-es vastagságú lemezek vágására is. A fejlesztés által bonyolultabb, és magasabb színvonalú egyedi gyártást tudunk biztosítani. A korszerű eszközökkel magasabb minőségben tudjuk teljesíteni megrendeléseinket és jobb minőségű szolgáltatást nyújthatunk partnereinknek. Az ily módon teljesített megrendelések nagy részére porfestési igény is jelentkezik, ami cégünk fő tevékenységi körében jelent új piacokat, illetve megrendelés növekedést. Az innovatív módon működő új eszközök lehetővé teszik a hatékony munkavégzést, ezáltal a termékek elkészítésének munkafolyamata lerövidül, ez a vállalható darabszám növekedését, a ráfordított költségek hatékonyságnak javulását, valamint a vevői igények tökéletes kielégítését eredményezi. Cégünk fő tevékenységi körébe tartozik az alumínium nyílászáró gyártó cégek megrendelései alapján az egyedi méretekre leadott burkolati elemek, valamint párkányok gyártása alumínium táblalemezekből. Ezen megrendelések teljesítéséhez szükséges korszerű lemezollóval magasabb minőségben és hatékonyabban, rövidebb határidővel tudunk vevőink igényeinek megfelelni. Szintén az alumínium nyílászáró gyártó megrendelőink igényeihez mérten az új alumínium profilívesítő gép használatával az íves szerkezetek (íves, vagy kör alakú ablakkeretek) korszerű gyártását tudjuk megrendelőink részére vállalni. A fejlesztés eredményeképpen új piacok szerzésére, hatékonyabb munkavégzésre és színvonalasabb teljesítésre nyílik lehetősége cégünknek.

 • A projekt tervezett befejezési dátuma:06.30.
 • Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-03157

Garanciavállalás

A garancia az építőiparban is jótállást jelent, azaz a szerződés hibátlan teljesítéséért jótállásra köteles fél a jótállás időtartama alatt a felelősség alól csak akkor mentesülhet, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.

Garanciális reklamáció

 • Bejelentése: Az észrevételt követően lehetőleg azonnal
 • Garanciális igény: Érvényesítése csak a számlával együtt kiállított minőségi tanúsítvány együttes benyújtásával lehetséges.
 • A PTK 1959. IV. 248§, 18/2003.korm.rendelet 1. sz. mellékletének 1.), 3.) bekezdésében foglaltaknak megfelelően (a lakóépületekkel kapcsolatos szabályozás szerint) 3 év.
 • A PTK 1959. IV. 248§, 151/2003.korm. rendeletben foglaltaknak megfelelően (a fogyasztási cikkekre vonatkozóan) 1év.

 

Kérjük, esetleges garanciális problémák esetén olvassa el az alábbi tájékoztatót!

 • A megrendelő kötelessége a beépítés előtt az anyagot ellenőrizni annak érdekében, hogy az esetleges hibás festés minőségellenőri jelzése alapján beazonosíthatóak és visszavezethetőek legyenek az elvégzett munkafázisok a munkalap alapján, valamint hogy az esetleges hibás termék ne kerüljön beépítésre.
 • Amennyiben a hibás termék beépítésre került, cégünk kizárólag a termék porfestésének javításáért felel, a felhasználásból eredő többletkárok, illetve többletköltségek (pl.: szállítás, ki- és beszerelés során keletkezett károk) nem háríthatók át.
 • Nagyobb projektek kivitelezésénél előfordulhat több vállalkozó munkavégzése, ezért ebben az esetben a beépítés után jelentkező esetleges porfestési hibákra semmilyen garanciális igény nem érvényesíthető, mivel a beépítés után a festés eredete már nem visszavezethető.
 • A garanciális hibával rendelkező terméket a hiba észrevételének helyén, vagy a felhasználás helyszínén, érintetlenül, az észlelés szerinti tárgypozícióban kell szemrevételezésre bocsátani valamint, fényképes dokumentációt és jegyzőkönyvet készíteni. A termék elmozdítása ellehetetleníti a problémáért felelős fél szemrevételezését, ezért a garanciavesztéssel járhat.
 • A megállapított, jogos garanciális javítást, a hibás porfestés kijavítását cégünk lehetőség szerint, soron kívül elvégzi

Garanciavesztési okok lehetnek:

 • Gondatlan anyagkezelés a szállítás, vagy a felhasználás során
 • Rendeltetéstől eltérő használat, átalakítás
 • Baleset, rongálás, elemi kár
 • Helytelen tárolás, tisztítás
 • Nem megfelelő környezeti körülmények

Ajánlatkérés