Lemezmegmunkálás

A miskolci Polilux Kft. tevékenységei között szerepel többek között az eltérő méretű és fajtájú lemezek feldolgozása is.

A különböző termékekhez alumíniumból, horganyzott acélból készült lemezekkel dolgozunk a lemezmegmunkálás során. A lemezek Lv 1 , Lv 1,5 , Lv 2, illetve Lv 3 mm vastagságban állnak rendelkezésre, a legnagyobb méretben  1500 mm * 3000  mm-es táblákat tartunk készleten. A vágó és hajlító gépeink 3000 mm hosszúak, ezért maximum ilyen hosszúságú takarásokat, párkányokat tudunk készíteni. A legkisebb hajtás 10mm, aminek a másik mérete akár 1490 mm is lehet. A lemezhajlítást 3 mm a vágást 4 mm lemez vastagságig tudjuk vállalni.

Mi a munkafolyamat menete?

A megrendelő elképzelései alapján kiválasztjuk a megfelelő nyersanyagot, majd egy program segítségével elkészítjük a legoptimálisabb lemezfelhasználási szabástervet CNC vezérlőberendezéssel. Ez alapján +-0,2 mm es pontossággal méretre vágjuk és hajtjuk a nyersanyagot. A hajlítógép előre programozható szögben, alakban 30 foktól 359 fokig hajlítja a lemezt. A számítógép vezérelte gép +-0,2mm és+-0,5 fok  pontossággal végzi a munkát, akár több százszor ismételve ugyanazt a mozdulatsort, biztosítva ezzel, hogy a sorozatban gyártott termékek 100 %-ig egyformák legyenek.

Legújabb lemezes gépeink segítségével már homlokzati burkoló elemeket, tálcákat, párkányokat, nyílászáró tokokat, takarásokat, lemez csíkokat tudunk gyártani.

Üzemünk rendelkezik lemez hajlító, vágó, sarok kicsípő, lyukasztó gépekkel, így lehetőségeinkhez képest, bármilyen termék előállítását vállaljuk.

A készre hajlított anyagokra porfestés, vagy a megrendelő kérése alapján Wood effect dekorációs porfestés kerül.

Gépparkunk egy technológiai újítással, a Bodor P3015 típusú 1,5 kW-os száloptikás lézervágó géppel is kibővült, így sorozat-gyártott vagy egyedi lézervágott elemek (pl. kerítések, korlátok, lemezből készült alkatrészek) megrendelésére is van lehetőség.

A gép az alábbi paraméterekkel rendelkezik:
Vágóasztal mérete: 3000×1500 mm (maximális megmunkálható anyagméret)
Lézerforrás teljesítménye: 1,5 kW, mellyel az alábbi anyagokat és vastagságokat tudjuk megmunkálni:

Szénacél: 0,5-10 mm-ig
Rozsdamentes acél: 0,5-5 mm-ig
Alumínium: 0,5-4 mm-ig
Vágási pontossága: ±0,1 mm

Miért a legjobb?

  • Gyors (500 mm/s (vágás))
  • Precíz
  • Minőségi (a vágás teljesen sima és világos vázlatú és csak kivételes esetben van szükség a kivágott termék utólagos megmunkálására.)

Mi az alap óradíja?

  • Szénacél vágás esetében 33.000, – Ft / óra,
  • Rozsdamentes és Alumínium alapanyag esetén 40.000, – Ft / óra,

Kalkuláljon árat velünk!

Igény szerint alapanyagot is biztosítunk magánszemélyeknek és vállalatoknak egyaránt!

Ha Ön kerítéstkorlátotklímatakarót, zárszelvényeket, egyedi dekorációt, térelválasztót stb. szeretne, vagy termék gyártásához szükséges alkatrészekhez szükséges rétegelt lézervágását, akkor keressen minket bizalommal!

Kérjen árajánlatot még ma és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot a részletekkel kapcsolatban!

Ajánlatkérés