Lemezmegmunkálás

A Polilux Kft tevékenységei között szerepel többek között az eltérő méretű és fajtájú lemezek feldolgozása is.

A különböző termékekhez alumíniumból, horganyzott acélból készült lemezekkel dolgozunk a lemezmegmunkálás során. A lemezek Lv 1 , Lv 1,5 , Lv 2, illetve Lv 3 mm vastagságban állnak rendelkezésre, a legnagyobb méretben  1500 mm * 3000  mm-es táblákat tartunk készleten. A vágó és hajlító gépeink 3000 mm hosszúak ezért max ilyen hosszúságú takarásokat, párkányokat tudunk készíteni. A legkisebb hajtás 10mm, aminek a másik mérete akár 1490 mm is lehet. A lemezhajlítást 3 mm a vágást 4 mm lemez vastagságig tudjuk vállalni.

A megrendelő elképzelései alapján kiválasztjuk a megfelelő nyersanyagot, majd egy program segítségével elkészítjük a legoptimálisabb lemezfelhasználási szabástervet. Ez alapján +-0,2 mm es pontossággal méretre vágjuk és hajtjuk a nyersanyagot. A hajlítógép előre programozható szögben, alakban 30 foktól 359 fokig hajlítja a lemezt. A számítógép vezérelte gép +-0,2mm és+-0,5 fok  pontossággal végzi a munkát, akár több százszor ismételve ugyanazt a mozdulatsort, biztosítva ezzel, hogy a sorozatban gyártott termékek 100 %-ig egyformák legyenek.

Legújabb lemezes gépeink segítségével már homlokzati burkoló elemeket, tálcákat, párkányokat, nyílászáró tokokat, takarásokat, lemez csíkokat tudunk gyártani.

Üzemünk rendelkezik lemez hajlító, vágó, sarok kicsípő, lyukasztó gépekkel, így lehetőségeinkhez képest, bármilyen termék előállítását vállaljuk.

A készre hajlított anyagokra porfestés, vagy a megrendelő kérése alapján Wood effect dekorációs porfestés kerül.

Kapcsolat